OmVI HETER ALICIA & JOHAN OCH VI ÄR ETT HELT VANLIGT OVANLIGT PAR SOM ÄR BOSATTA I LILLA NÄSSJÖ I SMÅLAND. VI HAR GÅTT EN MEDIUMUTBILDNING HOS ANDREAS OCH JENNY HAMRÉN ÖSTERLUND PÅ TVILLINGSJÄLAR-AB.

DÄR FICK VI LÄRA OSS OM HUR MAN ARBETAR SOM MEDIUM, HUR MAN ÖVAR UPP SIN INTUITION, HUR MAN SKILJER PÅ FANTASI OCH MEDIALA INTRYCK OCH HUR VI BÄST BEMÖTER DIG SOM KLIENT SÅ ATT DU VET PRECIS VAD DU KAN FÖRVÄNTA DIG AV ETT MÖTE MED OSS OCH ATT KÄNNER DIG NÖJD EFTERÅT!


ALICIA LÄGGER ÄVEN TAROT OCH DU KAN HOS HENNE BOKA EN TID FÖR VIDEOSAMTAL, TRÄFFAS PÅ PLATS I VÅRAT HEM I NÄSSJÖ OCH ALLA LÄGGNINGAR GÅR ÄVEN ATT FÅ SKICKAT SKRIFTLIGT TILL DIN MAIL. LÄS MER UNDER FLIKEN "TJÄNSTER".

DEN 4 MARS 2023 ÄR DET KURSSTART FÖR VÅR TAROTKURS. DET GÅR ATT BOKA DIN PLATS VIA VÅR WEBBSHOP HÄR!


ALICIA GÅR JUST NU EN COACH-UTBILDNING FÖR ATT SENARE KUNNA ARBETA SOM COACH DÅ PERSONLIG UTVECKLING ÄR NÅGOT VI BÅDA BRINNER FÖR. JOHAN ÄR SNART DIPLOMERAD FRISKVÅRDSMASSÖR OCH KOMMER INOM KORT ATT UTBILDA SIG INOM REIKI HEALING.

VI HAR VALT ATT ARBETA MED OCH ERBJUDA DESSA TJÄNSTER FÖR ATT VI VILL KUNNA HJÄLPA MÄNNISKOR PÅ ETT NYTT SÄTT FÖR ATT VI VILL ATT ALLA SKA KUNNA LEVA I BRA RELATIONER BÅDE MED ANDRA MEN ÄVEN MED SIG SJÄLVA! VI VILL HELT ENKELT HJÄLPA MÄNNISKOR ATT LEVA SÅ LYCKLIGA LIV SOM DE BARA KAN OCH FÖR ATT BÖRJA DEN RESAN MÅSTE VI BÖRJA MED ATT LÄRA OSS HUR VI SJÄLVA ÄR OCH HUR VI HANTERAR MED-OCH MOTGÅNGAR. 


JOHAN


JAG HETER JOHAN OCH ÄR 31ÅR GAMMAL. JAG TYCKER OM ATT SPELA GITARR OCH VARA UTE I NATUREN, GÄRNA MED MIN LILLA FAMILJ OCH EN KAMERA! JAG JOBBAR JUST NU SOM LÄRARE I FÖRSKOLAN TILL TREDJEKLASS OCH HAR UTBILDAT MIG TILL MEDIUM OCH FRISKVÅRDSMASSÖR. JAG VILL ÄVEN INOM KORT GÅ KURSER INOM HEALING  OCH MIN MÅLSÄTTNING ÄR ATT  KUNNA JOBBA MED FAMILJEN SPÖK PÅ HELTID. 


ALICIA


JAG HETER ALICIA OCH ÄR 23ÅR UNG! JAG ÄLSKAR ALLT SOM HAR MED SKAPANDE ATT GÖRA, MÅLA, SKRIVA, INREDNING OCH DESIGN.

PÅ MIN FRITID TITTAR JAG GÄRNA PÅ MYSIGA FILMER OCH GOSAR MED VÅRA HUNDAR ALFONS OCH BOBO.

JAG BRINNER FÖR PERSONLIG UTVECKLING OCH MEDIUMSKAP OCH DÄRFÖR HAR JAGT VALT ATT UTBILDA MIG TILL INTUITIV COACH SAMTIDIGT SOM JAG JOBBAR SOM TAROTLÄGGARE OCH MEDIUM.