Tjänster

TAROT

Vid en tarotläggning sätter vi oss ner tillsammans och lägger den läggning du har valt och letar svaren på dom frågor du har. Detta är ett fantastiskt hjälpmedel för dig som söker vägledning och guidning i livet och bland annat leder till din egen personliga- och sprituella utveckling.


Det går utmärkt att boka tarot på distans såväl om du vill komma hem till oss!PRIVATSITTNING

Vid en privatsittning träffas vi antingen hemma hos dig eller hos oss där enbart du som klient och vi som medium deltar.

Vi kommer under sittningen försöka etablera kontakt med dina nära och kära på den andra sidan och då förmedla de budskap, känslor och intryck som kommer igenom. förhoppningen är att i slutet av sittningen så ska vi tillsammans kunna göra denna information verifierbar genom direkt bekräftelse av dig som klient eller att du återkopplar till oss om du behöver ta reda på något i efterhand.

TIDIGARE LIV READING

Vid en tidigare liv reading får du veta vad som hände i ett av dina tidigare liv från födsel till döden. Vi kommer även att titta på vad i det livet som påverkar dig idag. Du kommer efter detta kunna klippa karmiska band, vi kommer titta på dina själsrelationer och din själsgrupp för att se vilka som följt med dig till detta liv och vi hjälps åt att läka dina själssår.Själva readingen (avläsning av din själ) sker på distans på förhand av mig, efteråt har vi ett samtal där vi går igenom det som kom upp i din reading.

HUSRENSNING

En husrensning är till för dig som upplever obehag eller blir störd i ditt hem. Det kan gälla dåliga energier eller ovälkommet besök från den andra sidan. Det som händer när vi kommer till dig är vi går runt och känner in var dessa energier eller andar kommer ifrån. Inför vårt besök vill vi ha så lite information som möjligt om platsen samt dina egna upplevelser.

När vi har känt in platsen och husundersökningen är klar är det dags för oss att rena platsen från det som inte hör hemma där. Efter husrensningen kommer vi att boka in ett nytt möte exempelvis över telefon för att försäkra oss om att det har blivit lugnt hos dig.

 

Skulle du fortsätta uppleva obehag så kommer vi gärna tillbaka och slutför vårat arbete, detta besök sker självfallet kostnadsfritt.